Είσοδος

28.08.2024

Προκήρυξη – Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δίκαιο και Οικονομικά» – 9ος κύκλος 

Προκήρυξη – Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών

«Δίκαιο και Οικονομικά» – 9ος κύκλος 

Το ανανεωμένο Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Δίκαιο και Οικονομικά» ξεκινά την λειτουργία του το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025. Η κατάθεση των αιτήσεων ξεκίνησε και θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου 2024. Μπορείτε να βρείτε την προκήρυξη στο κάτωθι link:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 9ου ΚΥΚΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ Δ.Π.Μ.Σ. ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Δίκαιο και Οικονομικά (uom.gr)

Το Πρόγραμμα οργανώνεται και λειτουργεί από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Το Δ.Π.Μ.Σ. «Δίκαιο και Οικονομικά» εστιάζει σε διεπιστημονική εκπαίδευση, παρέχοντας υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακές σπουδές, προετοιμάζοντας τους φοιτητές για την περαιτέρω ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Δίνεται η δυνατότητα δια ζώσης ή εξ αποστάσεως παρακολούθησης. Η διάρκεια του προγράμματος είναι συνολικά τρία εξάμηνα (δύο διδακτικά και η διπλωματική εργασία).

Το Δ.Π.Μ.Σ. απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ) «Δίκαιο και Οικονομικά» (MSc “Law and Economics”) στις εξής πέντε (5) ειδικεύσεις:

  1. Χρηματοπιστωτικές Αγορές
  2. Ενέργεια και Περιβάλλον
  3. Τομέας των Επιχειρήσεων (Business)
  4. Ανταγωνισμός
  5. Δίκαιο και Οικονομικά

Περισσότερες πληροφορίες για το Μεταπτυχιακό (πρόγραμμα σπουδών, κόστος κ.τ.λ.) θα βρείτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος http://mle.uom.gr/ και στη Γραμματεία του Προγράμματος (τηλ. 2310 891 531).

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Δ.Π.Μ.Σ.

ΔΙΚΑΙΟ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Παπαναστασίου Αθανάσιος

Τηλ. 2310 891531

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μέγεθος Γραμματοσειράς