Είσοδος

18.12.2023

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ

Το παιδικό βιβλίο «Επτά παραμύθια για την αγάπη», (συγγραφείς  Ρίτα Δασκαλάκη-Γιάννης Ευαγγελάτος) είναι έτοιμο να ξεκινήσει το ταξίδι του από τα Χανιά με σκοπό να συναντήσει και να δώσει χαρά σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά.

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023, στις 12.00, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, θα γίνει η πρώτη εκδήλωση με σκοπό την ενίσχυση του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιών και Νέων Χανίων (Ορφανοτροφείο Χανίων). Το βιβλίο θα διατίθεται μόνο εκεί και μόνο τότε, για τις ανάγκες του Παραρτήματος. Έχουν εκδοθεί 100 βιβλία που ελπίζουμε να φανούν λίγα!

 

Γιατί «επτά»; Γιατί επτά ήταν τα θαύματα του κόσμου! Επτά οι σοφοί στην αρχαιότητα, επτά οι μέρες της εβδομάδας, επτά οι νότες, επτά τα φωνήεντα, επτά τα χρώματα του ουράνιου τόξου…

Γιατί «παραμύθια»; Γιατί με παραμύθια μεγαλώσαμε και εμείς και με παραμύθια μεγαλώνουμε και τα παιδιά μας! Γιατί όλοι θέλουμε πάντα, έστω και λίγο, παραμύθι στη ζωή μας, ακόμα κι αν δεν ζούμε παραμυθένια….

Γιατί «για την αγάπη»; Μα, γιατί όλα για την αγάπη γίνονται! Η αγάπη της μάνας, η αγάπη του παιδιού στους γονείς του, η αδελφική αγάπη, η πρώτη μας αγάπη, η αγάπη για όλα τα παιδιά του κόσμου! Η αληθινή αγάπη και για αυτό παντοτινή, γιατί ό,τι είναι αληθινό είναι και παντοτινό….

 

Παρουσίαση: Γ. Βεργάκης

Αφήγηση παραμυθιού: Αντ. Μπαχαντάκη

Μουσική ομάδα: Β. Αθανασιάδου, Χρ. Κοτσαύτης, Αρ. Τζεβελέκος, Γ. Φραντζεσκάκης. 

 

Σας καλούμε να είστε οι πρώτοι πρεσβευτές αυτής της πρώτης προσπάθειας!  Οι πρώτοι αγγελιοφόροι της εκδήλωσης! Να μεταφέρετε αυτό το μήνυμα παντού στα Χανιά και σε όλη την Κρήτη! Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023, από το Πνευματικό Κέντρο Χανίων, πρέπει να φέρουμε τα Χριστούγεννα στα παιδιά λίγο νωρίτερα…

ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ ΕΠΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μέγεθος Γραμματοσειράς