Είσοδος

09.07.2024

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΤΗΡΙΩΝ και ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ – ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Σας στέλνουμε ένα email σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθείτε για την κατάθεση Προσημειώσεων, Κληρονομητηρίων και Εγγραφής/Τροποποίησης σωματείων με τη νέα διαδικασία στο Ειρηνοδικείο Χανίων.
1) Οι αιτούντες δικηγόροι θα πρέπει να προσκομίσουν και να καταθέτουν τα έγγραφα τους μέσα σε  φάκελο δικογραφίας στο οποίο θα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η αίτηση τους εις διπλούν καθώς και  τα 3 γραμμάτια προείσπραξης εις διπλούν.
2) Στη συνέχεια η υπόθεση καταχωρείται ηλεκτρονικά και προκύπτει αυτόματα, με βάση τον κατάλογο που μας έχει  δοθεί  από τον Δικηγορικό Σύλλογοτο όνομα του Δικηγόρου που θα αναλάβει τη συγκεκριμένη υπόθεση.
3) Στο τέλος της ημέρας ενημερώνονται ηλεκτρονικά με email ο δικηγόρος που έκανε την αίτηση και ο δικηγόρος που ορίστηκε να αναλάβει την υπόθεση.
4) Τα αποτελέσματα και οι ορισμοί των δικηγόρων ανεβαίνουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Ειρηνοδικείου Χανίων ( ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ-ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΤΗΡΙΩΝ-ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ) από όπου μπορείτε να δείτε την πορεία της υπόθεση σας. Για κάθε είδος δικογράφου (Προσημειώσεις, Κληρονομητήρια, Σωματεία) υπάρχει ξεχωριστό φύλο για να αναζητήσετε τις υποθέσεις σας. Οι υποθέσεις εμφανίζονται από τις πιο πρόσφατες προς τις παλαιότερες. Το αρχείο θα ανανεώνεται καθημερινά το μεσημέρι. Τέλος, η αναζήτηση στο αρχείο γίνεται με το συνδυασμό των πλήκτρων CTRL+F και στη συνέχεια εισάγετε τον όρο αναζήτηση σας.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μέγεθος Γραμματοσειράς