Είσοδος

20.12.2023

Παράταση της προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων στο online σεμινάριο «Τα δικαιώματα των διοικουμένων στην πράξη μέχρι τις 8/1/2024

Το Εργαστήριο Μελέτης για τη Διαφάνεια, τη Διαφθορά και το Οικονομικό Έγκλημα της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ διοργανώνει, στο πλαίσιο του Κέντρου Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του ΑΠΘ, εκπαιδευτικό πρόγραμμα  με τίτλο «Τα δικαιώματα των διοικουμένων στην πράξη». Παρακαλούμε όπως προωθήσετε γ το παρακάτω μήνυμα στο newsletter σας/στα μέλη σας/μέσω της ιστοσελίδα σας, καθώς η προθεσμία των αιτήσεων παρατάθηκε μέχρι τις 8/1/2024.

Σας επισυνάπτουμε το κείμενο της προκήρυξης προς ανάρτηση, την αφίσα και το πρόγραμμα.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορίες.

Με εκτίμηση,
Αν. Καθ. Θεόδωρος Παπακυριάκου, Επιστ. Υπεύθυνος του Προγράμματος
Αν. Καθ. Ιφιγένεια Καμτσίδου, Ακαδ. Υπεύθυνη του Προγράμματος
Νικολία Καραλιώτα, Συνεργαζόμενο Μέλος του Εργαστηρίου

Παράταση της προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων στο online σεμινάριο «Τα δικαιώματα των διοικουμένων στην πράξη μέχρι τις 8/1/2024.

Το Εργαστήριο Μελέτης για τη Διαφάνεια, τη Διαφθορά και το Οικονομικό Έγκλημα – Νομική Σχολή ΑΠΘ σε συνεργασία με το ΚΕΔΙΒΙΜ- ΑΠΘ  διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  με τίτλο «Τα δικαιώματα των διοικουμένων στην πράξη». Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 55 διδακτικών ωρών, θα διεξαχθεί στο διάστημα 26.1.2024 έως 8.3.2024 και θα υλοποιηθεί με την μέθοδο  της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ. Το πρόγραμμα παρέχει 4 ECTS και τα μαθήματά  θα πραγματοποιούνται Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί.
Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων παρατάθηκε μέχρι τις 8/1. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ: https://websites.auth.gr/anticorruptionlab/actions/anticorruptionlab-actions-dikaiomata-dioikoumenwn2/


Εργαστήριο Μελέτης για τη Διαφάνεια,
τη Διαφθορά και το Οικονομικό Έγκλημα

Νομική Σχολή
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Research Institute for Transparency,
Corruption and Financial Crime
Law School
Aristotle University of Thessaloniki
Πανεπιστημιούπολη – University Campus
54124 Θεσσαλονίκη – Thessaloniki
e-mail: anti-corruption@law.auth.gr
https://websites.auth.gr/anticorruptionlab/
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μέγεθος Γραμματοσειράς