Είσοδος

28.02.2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα Τρίτη 28/2 ξεκινάει ξανά η αποστολή ολόκληρου του εγγράφου της απόφασης από το Ειρηνοδικείο Χανίων.
Για κάθε απόφαση που εκδίδεται από το Ειρηνοδικείο οι δικηγόροι της υπόθεσης θα λαμβάνουν 2 emails:
– To 1o email θα έχει τίτλο ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ και θα έχει ως επισυναπτόμενο το έγγραφο της έκδοσης της απόφασης. Αυτό το email θα το λαμβάνετε από την ηλεκτρονική διεύθυνση: eirinodikeio.chanion@gmail.com (όπως αυτό συμβαίνει όλη την προηγούμενη περίοδο ).
-To 2o email θα έχει τίτλο ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ,  οι ενδιαφερόμενοι θα το λαμβάνουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ από την πλατφόρμα gov.gr και θα περιλαμβάνει ένα μη υπογεγραμμένο αντίγραφο ολόκληρης της απόφασης σε συμπιεσμένο (zip) αρχείο.  Αυτό το email θα λαμβάνεται από την  ηλεκτρονική διεύθυνση : apofaseis.eirchan@eirinodikeio-chanion.gov.gr.
Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν λάβετε ολόκληρο το έγγραφο της απόφασης που σας αφορά στείλτε μας εδώ (eirinodikeio.chanion@gmail.com) ώστε να σας βοηθήσουμε.
Τέλος, τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθείτε σχετικά με τη νέα υπηρεσία του Ειρηνοδικείου Χανίων για τη διάθεση Ψηφιακά Υπογεγραμμένων Αντιγράφων Αποφάσεων, όπως φαίνεται εδώ:  https://app.moj.gov.gr/cappsrv/.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μέγεθος Γραμματοσειράς