Είσοδος

03.02.2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ-ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

1) Έγινε εγγραφή του Ειρηνοδικείου Χανίων στην  “Εφαρμογή Διάθεσης Αντιγράφων Αποφάσεων και Πιστοποιητικών Δικαστηρίων” του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Έχει ξεκινήσει η καταχώρηση των αποφάσεων στην πλατφόρμα και περιμένουμε έγκριση απο την εφαρμογή gov.gr ώστε οι δικηγόροι που σχετίζονται με την υπόθεση να έχουν απευθείας πρόσβαση στο κείμενο της απόφασης μέσω της πλατφόρμας gov.gr.
Ζητήσαμε έγκριση από το Υπουργείου και μόλις γίνει δεκτή (τις επόμενες ημέρες) θα σας στείλουμε ενημερωτικό email πως θα έχετε πρόσβαση σε ολόκληρο το έγγραφο των αποφάσεων που σας αφορούν.
 
Προς το παρόν, θα περνάμε τις αποφάσεις στο εσωτερικό σύστημα του Ειρηνοδικείου και θα σας έρχεται αυτόματο ενημερωτικό email μόνο για την έκδοση της απόφασης και το αποτέλεσμα της.
2) Γίνεται επαναφορά της πλατφόρμας του Ειρηνοδικείου Χανίων. Το link για την πλατφόρμα είναι το παρακάτω: https://drive.google.com/drive/folders/1qN0uOp6k9S2Gg7J1KczWPVWAlMvy4Es2
Συγκεκριμένα στην παραπάνω πλατφόρμα θα συνεχιστεί να ανανεώνεται το υλικό σχετικά με τα παρακάτω:
– Ηλεκτρονική ενημέρωση για τις αποφάσεις που έχουν εκδοθεί στο Ειρηνοδικείο
– Ηλεκτρονική ενημέρωση για την πορεία των υποθέσεων που έχουν κατατεθεί στο Ειρηνοδικείο (ανανέωση των online αρχείων σχετικά με τον ορισμό των δικασίμων των υποθέσεων καθώς και τον ορισμό Ειρηνοδικών που αναλαμβάνουν την κάθε υπόθεση).
– Ενημέρωση σχετικά με το Πινάκιο των υποθέσεων που θα συζητηθούν σε κάθε δικάσιμο.
– Ενημέρωση σχετικά με τις υπηρεσίες των Δικαστηρίων Χανίων.
– Επανέρχεται η ενημέρωση μέσω emails ανακοινώσεων από το Ειρηνοδικείο Χανίων προς τους Δικηγόρους.

ΥΓ.  Όλες οι αποφάσεις θα αναρτηθούν και θα σταλούν στους δικηγόρους μέσα στο επόμενο διάστημα.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μέγεθος Γραμματοσειράς