Είσοδος

14.02.2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ-ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 15/02 ΑΠΟ 12:00 ΕΩΣ ΤΗ ΛΗΞΗ ΩΡΑΡΙΟΥ

Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων πραγματοποιεί στις 15/02/2023 διακοπή εργασιών από 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου κατόπιν απόφασης του ΔΣ του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στις 10/02/2023, σε ένδειξη συμπαράστασης σε συνάδελφο, ο οποίος κλήθηκε από τον Πειθαρχικό Δικαστή του Πρωτοδικείου Χανίων για παροχή εξηγήσεων την ίδια μέρα και ώρα 12:00 εξεταζόμενος για πειθαρχικό παράπτωμα.

Επίσης το ΔΣ του Συλλόγου καλεί τα μέλη σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την ίδια μέρα και ώρα 12:00 στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου για ενημέρωση και λήψη αποφάσεων σε διάφορα θέματα.

Ως Σύλλογος εκφράζουμε την αγανάκτησή μας, γιατί ενώ εργαζόμαστε με φιλοτιμία και αυταπάρνηση και πολλές φορές πολύ πέρα και από το ωράριό μας, συχνά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με αναφορές και καταγγελίες χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος ή ακόμη και απειλές, που συνιστούν παρεμπόδιση της άσκησης των καθηκόντων μας και διατάραξη της ομαλής λειτουργίας των υπηρεσιών των Δικαστηρίων.

Ζητάμε από τις προϊστάμενες Αρχές την εξασφάλιση συνθηκών ηρεμίας, ασφάλειας και δικαιοσύνης για όλους τους συναδέλφους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο Εκτελών χρέη ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ