Είσοδος

12.12.2022

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ

Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων με την με αριθμ. 27/2022 απόφασή του, αποφάσισε ομόφωνα :

α) την αποχή των μελών του από την άσκηση των καθηκόντων τους την 12η-12-2022, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εργασίας στην Αθήνα για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και την κυβερνητική αδιαφορία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου, κατόπιν της από 05-12-2022 εισήγησης της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις παραγραφής, συμπλήρωσης ανώτατου ορίου προσωρινής κράτησης και οι συνοδείες στις ποινικές υποθέσεις, για τις οποίες θα χορηγείται άδεια.

β) την αποχή των μελών του από την εκδίκαση όλων των υποθέσεων στα πάσης φύσεως διοικητικά δικαστήρια και το ΣτΕ κατά τις δικασίμους της 14ης και 15ης Δεκεμβρίου 2022, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα αναφερόμενα στο πόρισμα της αρμόδιας Επιτροπής για το Δικαστικό Χάρτη της Ελλάδας και τη φερόμενη κατάργηση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Χανίων.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μέγεθος Γραμματοσειράς