Είσοδος

15.01.2024

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΚΕΔΙΒΙΜ

Ο Φορέας Κατάρτισης Διαμεσολαβητών του Παντείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει τη δυνατότητα εγγραφής στον 8ο κύκλο ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Ν. 4640/2019. 

 

ΕΝΑΡΞΗ: 29 Μαρτίου 2024 – ΛΗΞΗ: 21 Απριλίου 2024.

 

Το πρόγραμμα διεξάγεται συνδυαστικά με εξ αποστάσεως και δια ζώσης διδασκαλία, με τα μαθήματα να διεξάγονται για συνολικά 4 εβδομάδες: κάθε Παρασκευή (online), Σάββατο (δια ζώσης στις αίθουσες του Πανεπιστήμιου) και Κυριακή (δια ζώσης στις αίθουσες του Πανεπιστήμιου).

 

Η εγγραφή των υποψηφίων στη ΒΕΔ καθορίζεται αποκλειστικά και μόνον από τον χρόνο υποβολής της αίτησης έως και τη συμπλήρωση των διαθέσιμων θέσεων (21 άτομα ανά κύκλο εκπαίδευσης), εφόσον πληρούνται και οι λοιπές προϋποθέσεις του Ν. 4640/2019 εκ μέρους των υποψηφίων.

 

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος:
https://e-learning.panteion.gr/programmata/basiki-ekpaideysi-diamesolabiton Περαιτέρω αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα της ΒΕΔ και τους εκπαιδευτές / εισηγητές: www.mediation-panteion.gr ή στο e-mail της Γραμματείας: mediation@panteion.gr

 

Ο Διευθυντής του Φορέα

Άγγελος Μπώλος

Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου, Δικηγόρος

https://www.diamesolavisi.gov.gr/nea/neos-8os-kyklos-vasikis-ekpaideysis-diamesolavi

 

Η εικόνα καταργήθηκε από τον αποστολέα.

ΝΕΟΣ 8ος ΚΥΚΛΟΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ Ο Φορέας Κατάρτισης Διαμεσολαβητών του Παντείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει τη δυνατότητα εγγραφής στον 8ο κύκλο ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Ν. 4640/2019. ΕΝΑΡΞΗ: 29 Μαρτίου 2024 – ΛΗΞΗ: 21 Απριλίου 2024. Τ…

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μέγεθος Γραμματοσειράς