Είσοδος

26.07.2023

Δράση  για την ενδυνάμωση γονέων / κηδεμόνων παιδιών με παραβατική ή/και παρεκκλίνουσα συμπεριφορά

Η ΜΚΟ  με την επωνυμία Terre des hommes Hellas πρόκειται να πραγματοποιήσει μια δράση  για την ενδυνάμωση γονέων / κηδεμόνων παιδιών με παραβατική ή/και παρεκκλίνουσα συμπεριφορά. Η εν λόγω δράση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά χωρίς κανένα κόστος για τους συμμετέχοντες και απευθύνεται σε γονείς ή κηδεμόνες των οποίων τα παιδιά έχουν εκδηλώσει παραβατική συμπεριφορά. 
Έχει δε ως στόχο την ψυχολογική υποστήριξη και ενδυνάμωση των γονέων προκειμένου να μπορούν να στηρίξουν τα παιδιά τους.  
Παρακαλούμε τα μέλη μας όπως επικοινωνήσουν την εν λόγω δράση σε τυχόν ενδιαφερόμενους γονείς. 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με την Υπεύθυνη του Προγράμματος,  κ. Μαρία Βλαβιανού στο τηλέφωνο 6940581719 ή στο maria.vlavianou@tdh.org
Διευκρινίζουμε ότι η ΜΚΟ που δραστηριοποιείται στη συγκεκριμένη δράση, ενδιαφέρεται να γνωρίσει συγκεκριμένες περιπτώσεις γονέων ή κηδεμόνων παιδιών που έχουν εκδηλώσει παραβατική συμπεριφορά.
Ως εκ τούτου, εάν γνωρίζετε οικογένειες που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα είτε από προσωπική εμπειρία είτε λόγω του πελατολογίου 
μπορείτε να ενημερώσετε τις οικογένειες ότι τρέχει αυτό το πρόγραμμα και να επικοινωνήσουν στα παραπάνω αναφερόμενα τηλέφωνα.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μέγεθος Γραμματοσειράς