Είσοδος

21.02.2023

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ & ΑΓΟΡΑ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το ΔΣ του ΛΕΑΔΙΧ, αναγνωρίζοντας τη σημασία της γνώσης παροχής πρώτων βοηθειών και τεχνικών άμεσης υποστήριξης της ζωής, σε μια προσπάθεια να εφοδιάσει τα μέλη του με την απαραίτητη σχετική κατάρτιση, αποφάσισε ομόφωνα την διοργάνωση σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών – ΚΑΡΠΑ σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ (Παράρτημα Κρήτης).

Το Σεμινάριο, που θα έχει αντικείμενο τις Πρώτες Βοήθειες (αντιμετώπιση τραυμάτων, εγκαυμάτων κλπ), θα περιλαμβάνει και εκτός των άλλων εκμάθηση ΚΑΡΠΑ (καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση) με ή χωρίς χρήση εξωτερικού απινιδωτή, αντιμετώπιση πνιγμονής κλπ.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο ή Μάιο 2023 σε γκρουπ των 25 ατόμων, θα είναι 5ωρης διάρκειας, θα πραγματοποιείται εντός μίας ημέρας ανά γκρουπ και θα έχει τόσο θεωρητική όσο και πρακτική εκπαίδευση, οι δε εκπαιδευτές θα είναι διασώστες / εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετική πιστοποίηση.

Το Σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Δεδομένου ότι για την ομαλή διεξαγωγή του σεμιναρίου, κάθε γκρουπ δεν δύναται να υπερβαίνει τα 25 άτομα, και προκειμένου να μπορέσουμε να οργανώσουμε τις ημέρες και τις ομάδες του Σεμιναρίου, καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν να δηλώσουν συμμετοχή έως και την 1-3-2023.

Η αίτηση συμμετοχής θα υποβάλλεται αποκλειστικά με μέιλ στο μέιλ του ΛΕΑΔΙΧ (leadchania@gmail.com) με ένδειξη “ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ”.

Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν τα μέλη του ΛΕΑΔΙΧ, αλλά και όσοι δικηγόροι μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων καταθέσουν αίτηση εγγραφής στο ΛΕΑΔΙΧ έως και την 1-3-2023.

Επίσης, με γνώμονα πάντα την προστασία της υγείας των συναδέλφων, αλλά και των πολιτών που καθημερινά βρίσκονται στους χώρους των Δικαστηρίων, το ΔΣ του ΛΕΑΔΙΧ αποφάσισε ομόφωνα την ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ, ο οποίος θα τοποθετηθεί στο χώρο των Δικαστηρίων.

Με εκτίμηση,

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Μπατάκη Στέλλα, Πρόεδρος

Μαρινάκης Σήφης, Αντιπρόεδρος

Ζέλιος Παντελής, Γενικός Γραμματέας

Μπαρμπουδάκη Ρεβέκκα, Ταμίας

Λουπάκη Σμάρω, Μέλος

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μέγεθος Γραμματοσειράς